Els treballs de millora de parcs, jardins i parterres d’Olot continuen durant l’estiu

L’Ajuntament d’Olot ha executat millores en jardins de barri, parterres vials i altres espais dins el Projecte Viles Florides. Tasques com instal·lació de tanques de fusta de confinament d’àrees de jocs infantils, creació de nous parterres florals i millores de l’arbrat

 

One thought on “Els treballs de millora de parcs, jardins i parterres d’Olot continuen durant l’estiu
 1. Laia

  Visc a la zona de la Carretera Vella de la Deu.
  El camí de terra que porta al Parc Nou és un lloc transitat de vianants que aprofiten aquest camí i el que ve de la Carretera de la Deu per accedir al Parc i fins i tot creuar-lo per anar cap al centre.
  M’agradaria que el camí fos més net, que és bonic de passejar-hi, però hi ha gent que hi tira deixalles i no sé si hi arriba cap servei per netejar-lo. Sovint està poc cuidat.
  Com a opinió personal també m’agradaria que l’encreuament entre la carretera Vella de la Deu i la Carretera de la Deu, a la nova zona verda de la vorera s’hi plantessin arbres.
  Entenc que hi ha molts espais per arreglar a la ciutat, que aquesta és tan sols una opinió personal i que segurament em manca informació.
  Però celebro molt que es tirin endavant projectes per fer més agradable la ciutat, més verda, més ombrejada i més neta (l’aire que respirem).

   
  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Ajuntament d'Olot - Consorci SIGMA