L’Ajuntament d’Olot guardonat amb 4 flors d’honor

Nota de premsa

Viles Florides 2015. Acte d’entrega de reconeixements

El passat dimecres 9 de setembre ha tingut lloc a l’Espai natural Riera de Villacrosa – Font del Pic, a Sant Hilari Sacalm, l’acte de lliurament de distincions a les Viles Florides. La jornada ha estat marcada per un ambient festiu on alcaldes, regidors, tècnics municipals, i convilatans de tots els pobles de Catalunya s’han trobat per continuar unint voluntats i en fer créixer el verd a Catalunya.

Les intervencions de l’Honorable Sr. Vicenç Estanyol, director dels SSTT del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació a Girona i de Pere Cabot, enginyer agrònom i membre del jurat de Viles Florides, s’ha destacat el valor i l’aposta dels municipis catalans per la millora i el sosteniment de l’espai urbà amb l’objectiu de fer créixer l’interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles, més atractius pels visitants i que ofereixen una major qualitat de vida als habitants.

Amb quatre Flores d’Honors:

Ajuntament d’Olot

Segons el Jurat de Viles Florides, el “verd“ d’Olot és vist com una estratègia de ciutat, completament integrat en la trama urbana.

viles

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Ajuntament d'Olot - Consorci SIGMA